Search
Close this search box.

Bëhu pjesë e Kolegjit Universitar të Biznesit, duke zgjedhur një nga programet e studimit në Fakultetin e Ekonomisë.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Bëhu pjesë e Kolegjit Universitar të Biznesit, duke zgjedhur një nga programet e studimit në Fakultetin e Ekonomisë.

KUB ofron studime Bachelor në Fakultetin e Ekonomisë 📚

🗂 Studime Bachelor (3 vite akademike, 180 kredite/ECTS) në:
📂 Administrim Biznesi
📂 Financë Kontabilitet
📂 Banka dhe Institucione Financiare
📂 Informatikë Biznesi
📂 Teknologji Informacioni.

📃 KUB i ka të gjitha programet e studimit të akredituara maksimalisht!
📃 KUB ofron bursa studimi!

Prandaj jeni ende në kohë për të përfituar deri në 25% reduktim të tarifës së pararegjistrimi.

Stusioni sot për të ardhemn tuaj nesër!

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.

📱 069 88 99 999
067 40 40 477
067 40 63 042.
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT!
10 VITE SUKSES! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit
#KUBstudents
#ejanëkub

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.