Search
Close this search box.

9 Maj, Dita e Europës

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Themelet e Europës janë liria dhe solidariteti. Sikurse themelet e një shteti europian janë të rinjët 👨‍🎓👩‍🎓 dhe potenciali i së nesërmes ⚙️. Të rinj të edukuar e arsimuar 📖dhe të rinj me vizion të qartë 💡Të rinj europianë, me ide dhe aspirata europiane.

Gëzuar 9 Majin Ditën e Europës!🇦🇱🇪🇺

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.