Konkurs Letrar & Artistik


Në kuadër të 75 vjetorit të çlirimit të vendit, Kolegji Universitar i Biznesit do të organizojë një konkurs letraro & artistik, i cili do të mbahet në datat 26-27 Nëntor 2019 në mjediset e KUB.

Konkursi do të përbëhet nga kategoritë si: poezi, ese, pikturë, vizatim, fotografi, etj.
Pjesë e konkursit do të jenë dhe 3 çmime surprizë si dhe do të pajiseni me certifikata pjesëmarrje.

Gjithashtu, në datë 26 Nëntor 2019 do të mbahet dhe një leksion i hapur nga Dr. Maringlen Kasmi, historian mbi luftën antifashiste nacional-çlirimtare.

Për t’u bërë pjesë e konkursit ju duhet t’i dërgoni punimet tuaja brenda datës 15 Nëntor 2019 në adresën e emailit [email protected]

Për më tepër informacion rreth aktiviteteve mos hezitoni të na kontaktoni në cel. 069 88 99 999 ose email: [email protected]

Mirëpresim punimet tuaja!

Share This: