Konferenca Ndërkombëtare në bashkëpunim me CIT


Kolegji Universitar i Biznesit ne zhvillimin e punes Kerkimore-Shkencore dhe bashkepunimeve  me Partneret IAL-te vendase, 
 
Ju fton te merrni pjese ne aktivitetin e rradhes 
 
Konferenca Nderkombetare Shkencore me teme: “Shaping the Future: Digital Economy and Recent Technology Trends”, organizuar nga KU Canadian Institute of Technology dhe IAL-te partnere te tij ne vend dhe qe do te mbahet me date 23 Prill 2021 (online, ne platformen ZOOM).
 
Nje kontribut te rendesishem ka dhene edhe Kolegji Universitar i Biznesit ne kete bashkepunim. 
 
 
Per me shume informacion mund te klikoni ketu 

Share This: