EN/AL

Konferenca IV Kombetare Shkencore

Kryefaqja » Lajme » Konferenca Shkencore » Konferenca Kombëtare » Konferenca IV Kombetare Shkencore
Facebook
Twitter
LinkedIn

KONFERENCAT E FUNDIT

Search Posts

Kerkimi i postimeve do te funksionoje vetem kur ju te vendosni minimalja 5 karaktere per rezultatin qe keni kerkuar.

Në datën 22.12.2017 në mjediset e Tirana International Hotel u zhvillua Konferenca e IV Kombëtare me temë “Përgjegjësia Sociale e Korporatës si Program Zhvillimi për Bizneset e Përgjegjshme”.

Në panel na nderuan me kontributet e tyre: Prof.Dr Irakli Koçollari (Rektor, Akademia Profesionale e Biznesit), Z. Klajdi Gjondedaj (Specialist i Komunikimit dhe PSK, Titan – Antea Cement), Znj. Klodiana Thartori (Drejtore Ekzekutive – Qendra “Fëmijët Sot”) dhe Znj. Blerta Tuci (Specialist, Drejtoria e Koordinimit të Investimeve të Huaja, Bashkia Tiranë). Në këtë konferencë u evidentua roli i PSK, e cila po shihet si një nga shtytësit kryesorë të programeve zhvillimore të biznesit dhe në të njëjtën kohë si avantazh për një zhvillim të qëndrueshëm.

#përgjegjësiasociale #konferencë #apb #titananteacement

Shënim: Bazuar në Urdhrin e Ministrisë së Arsimit, Rinisë dhe Sportit Nr. 39, datë 30.01.2018, Institucioni Akademia Profesionale e Biznesit ka ndryshuar statusin ligjor duke u shenduar në KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT.

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.