EN/AL

Konferenca e VIII-të Ndërkombëtare Shkencore

Kryefaqja » Lajme » Konferenca Shkencore » Konferenca e VIII-të Ndërkombëtare Shkencore
Facebook
Twitter
LinkedIn

KONFERENCAT E FUNDIT

Search Posts

Kerkimi i postimeve do te funksionoje vetem kur ju te vendosni minimalja 5 karaktere per rezultatin qe keni kerkuar.

Kolegji Universitar i Biznesit ka nderin dhe kënaqësinë t’ju ftojë në Konferencën e VIII-të Ndërkombëtare Shkencore me titull:

“Integrimi i Sistemit të Arsimit të Lartë, Siguri dhe Progres drejt BE-së”!

Nëpërmjet kontributit të të tre njësive kryesore të tij:
Fakultetit të Ekonomisë,
Fakultetit të Drejtësisë dhe Shkencave Politike si dhe
Kolegjit të Studimeve të Larta Profesionale.

Ky event vjen këtë vit si një nga format e shprehjes së bashkëpunimit mes palëve nëpërmjet zhvillimit të Kërkimit Shkencor në fusha shumëdisiplinare si: ekonomia, drejtësia, shkenca politike, marrëdhënie ndërkombëtare, arsimimi, dhe studimet profesionale.

Gjuha zyrtare e Konferencës do të jetë Anglisht dhe Shqip.

Konferenca do të mbahet ONLINE më datë 03 Qershor 2022. Stafi i KUB do të jetë pjesëmarrës në sallën e Konferencave të Godinës B pranë Kampusit të Kolegjit Universitar të Biznesit.

Për më shumë informacion rreth kësaj konference dhe afateve të dorëzimit të materialeve, i gjeni të bashkëngjitura tek linku më poshtë:

Call_for_papers_VIII_ISC_2022.16

Thirrje_ Konf_VIII_Nderkombetare_Shkencore_ KUB_Qeshor_2022 .16

Proceedings Conference 03 June 2022

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.

📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.