Konferenca e VI Shkencore Ndërkombëtare në KUB


U mbyll me sukses Konferenca e VI Shkencore Ndërkombëtare,
Me temë: “Profesionalizmi si prioritet në Edukim, Biznes, dhe në procesin e Integrimit”.
 
Pjesë e panelit të konferencës ishin pedagogë dhe studiues të huaj, të cilët sollën eksperiencën dhe ekspertizën e tyre në temat e trajtuara.
 
Pavarësisht vitit të pazakontë, KUB arriti të organizojë këtë konferencë me universitetet e huaja partnere në modalitetin Online.
 

Share This: