Konferenca e III-të Ndërkombëtare Shkencore


Kolegji Universitar i Biznesit per vitin 2021 eshte angazhuar ne rolin e Partnerit dhe kontribuesit me artikuj /punime pjesemarrese, ne 
Konferencen e III-te Nderkombetare Shkencore qe European Institute of Management, Law and Diplomacy po organizon ne Shkup, Maqedoni e Veriut. 
Tema e Konferences eshte: “Management Challenges in Covid-19 pandemic, professional responsibilities and human rights” dhe fushat per pjesemarrje jane:
  • Economics in profiles: management, marketing, administration, finance, business informatics
  • Law in profiles: business, international, public and civil law
  • Psychology in profiles: educational psychology, behaviorism, values, human dignity, developmental psychology.

Per me shume informacione te plota rreth Konferences klikoni ketu.

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/89866343217?pwd=Z0xzSCtCajhKQXZLU0gwUk9mYm5hQT09

Share This: