Konferenca e III-të Ndërkombëtare Studentore


Kolegji Universitar i Biznesit në bashkëpunim me Universitetin “Nehemia”

Dhe institucione të tjera të Arsimit të Lartë organizojnë

“Konferencën e III-të Ndërkombëtare Studentore” me temë “Problematika, Sfida dhe Risi mbi Zhvillimin dhe Ruajtjen e Mirëqënies në Shqipëri”.

Tema e Konferencës parashikon të evidentojë problematika dhe sfida që po kalon vendi ynë, të jepen zgjidhjet dhe risitë nga këndvështrimi i studentëve.

 

Share This: