Kalendari i Provimeve Sezoni Verë 2020, Prapambetur dhe Paradiplomimi


Kalendari i Provimeve Sezoni Verë 2020, Prapambetur dhe Paradiplomimi, Fakulteti i Drejtësisë

Nr.-173…-prot.-dt.-26.05.2020-FE-Kalendari-i-Provimeve-Sezoni-VerePrapambetur-dhe-paradiplomim-1

Kalendari i Provimeve Sezoni Verë 2020, Prapambetur dhe Paradiplomimi, Fakulteti i Ekonomisë

Nr.-174…-prot.-dt.-25.05.2020-FD-Kalendari-i-Provimeve-Vere-Prapambetur-dhe-Paradiplomimi-1

Kalendari i Provimeve Sezoni Verë 2020, Prapambetur dhe Paradiplomimi, Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale

Nr. 177 prot. dt. 27.05.2020 Kalendari i Provimeve KSLP, Sezoni Vere 2020

Share This: