Search
Close this search box.

Stafi i Fakultetit të Ekonomisë

Full time
Leandro-Haxhi-square.png

Prof. Dr.Leandro Haxhi

Dekan i Fakultetit të Ekonomis
Full time
FallBackImage-Square.png

Antea Naka

Sekretaria Mësimore - Fakulteti i Ekonomisë

Departamenti i Financës dhe Kontabilitetit

Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Ariet Malaj

Përgjegjës Departamenti
Full time
WhatsApp-Image-2022-01-22-at-22.22.10.jpeg

Dr. Ardi Bezo

Lektor
Full time
WhatsApp-Image-2022-01-22-at-22.14.56-1-e1643439750285.jpeg

Prof. Dr. Ylber Bezo

Profesor
Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Irsida Dinoshi

Lektor
Full time
FallBackImage-Square.png

Msc. KM Gladiola Kuka

Asistent Lektor
Part Time
1517272128120.jpeg

Prof. Dr. Ingrit Shuli

Profesor
Part Time
FallBackImage-Square.png

Prof. Asoc. Fran Brahimi

Profesor
Part Time
ProfilePicture-Lorena-Bezo.png

Doctor. Lorena Bezo

Lektor
Part Time
FallBackImage-Square.png

Msc. KM. Silvana Kotja

Asistent Lektor
Part Time
1571383283069.jpeg

Msc. Fatjan Devija

Asistent Lektor

Departamenti i Menaxhimit

Full time
FallBackImage-Square.png

Prof. As. Dr. Rezart Dibra

Përgjegjës Departamenti
Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Gazmend Beshi

Lektor
Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Albert Lusha

Lektor
Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Krenar Ibrahimi

Lektor
Full time
FallBackImage-Square.png

DrC. Enea Qose

Asistent Lektor
Full time
1603876217177.jpeg

DrC. Bledi Bezo

Asistent Lektor
Full time
1669228992922.jpeg

DrC. Erjola Shehu

Asistent Lektor
Full time
ProfilePicture-Eni-Danaj.png

DrC. Eni Danaj

Asistent Lektor
Part Time
vjollca-bakiu-przhmrek4p4se06ibpenfddhbr0dgx1p9fri6z47yc.jpeg

Profesore Vjollca Bakiu

Profesore
Part Time
FallBackImage-Square.png

Msc.Auditues Albana Gjinopulli

Asistent Lektor
Part Time
FallBackImage-Square.png

Msc. Kaltra Selami

Asistent Lektor

Departamenti i Ekonomiksit dhe Informatikës

Full time
ProfilePicture-Besnik-Hajdari.png

Dr. Besnik Hajdari

Përgjegjës Departamenti
Full time
s200_mira.andoni.jpeg

Dr. Mira Andoni

Lektor
Full time
s200_artur.hadroj.jpeg

Dr. Artur Hadroj

Lektor
Full time
1692820657894.jpeg

DrC. Anisa Melishte

Asistent Lektor
Full time
FallBackImage-Square.png

DrC. Endrit Elezi

Asistent Lektor
Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Ismet Voka

Lektor
Full time

DrC. Lorela Reçi

Asistent Lektor
Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Dorina Çumani

Lektor
Part Time
FallBackImage-Square.png

Prof. Asoc. Ina Pagria

Profesor
Part Time
FallBackImage-Square.png

Dr. Jona Mulliri

Lektor
Part Time
FallBackImage-Square.png

Dr. Blerta Moçka

Lektor
Part Time
FallBackImage-Square.png

Dr. Elva Leka

Lektor
Part Time
FallBackImage-Square.png

Dr. Nevila Xoxa

Lektor
Part Time
FallBackImage-Square.png

Msc. Loreta Polaj

Asistent Lektor
Part Time
ProfilePicture-Besmir-Kanushi.png

Msc. Besmir Kanushi

Asistent Lektor

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.