Search
Close this search box.

Stafi i Fakultetit të Drejtësisë dhe Shkencave Politike

Full time
prof-edit-bregu

Prof. As. Dr. Edit Bregu

Dekane i Fakultetit
Full time
FallBackImage-Square.png

MP. Roberta Lari

Staf administrativ

Departamenti i Drejtësisë

Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Elsa Haxha

Përgjegjës Departamenti
Full time
Dr.-Marsid-Gupi-scaled-pl5yg8cs76woiaq8bgc6ioufe27dzjay1jt4b51gsk

Dr. Marsid Gupi

Staf Akademik
Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Bajram Ibraj

Staf Akademik
Full time
FallBackImage-Square.png

Msc. Ardian Kasapi

Staf Akademik
Full time
FallBackImage-Square.png

Prof.As.Dr. Sajmir Shatku

Staf Akademik
Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Erjola Xhuvani

Staf Akademik
Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Lirika Kutrolli

Staf Akademik
Part Time
FallBackImage-Square.png

Prof. Dr. Migena Leskoviku

Staf Akademik
Part Time
FallBackImage-Square.png

Dr.Cand. Adela Çulani

Staf Akademik
Part Time
FallBackImage-Square.png

Msc. Pjerina Gaxha

Staf Akademik
Part Time
FallBackImage-Square.png

Dr. Ivas Konini

Staf Akademik
Part Time
FallBackImage-Square.png

Dr. Cand. Alfiora Fortuzi

Staf Akademik

Departamenti i Shkencave Politike

Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Eralda Allamani

Përgjegjës Departamenti
Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Alket Jaupi

Staf Akademik
Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Vasil Dodi

Staf Akademik
Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Alkelina Gazidede

Staf Akademik
Full time
FallBackImage-Square.png

Dr.Cand. Inesa Toska

Staf Akademik
Full time
FallBackImage-Square.png

MSc. Laureta Beta

Staf Akademik
Full time
FallBackImage-Square.png

MSc. Laureta Beta

Staf Akademik
Part Time
FallBackImage-Square.png

Dr. Fejzi Lila

Staf Akademik

Departamenti i Marrëdhënieve ndërkombëtare

Full time
matilda-meta

Dr. Matilda Meta

Përgjegjës Departamenti
Full time
prof-edit-bregu

Prof.As.Dr. Edit Bregu

Staf Akademik
Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Dorian Doka

Staf Akademik
Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Erlis Hoxha

Staf Akademik
Full time
FallBackImage-Square.png

Dr. Alda Biçoku

Staf Akademik
Full time
FallBackImage-Square.png

MSc. Evien Dako

Staf Akademik
Full time
FallBackImage-Square.png

MSc. Dritan Kruja

Staf Akademik
Part Time
FallBackImage-Square.png

Dr. Agathi Kuramano

Staf Akademik

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.