Evente

Më të fundit

Mbrojtja e praktikave në KUB

✅ Momente nga mbrojtja e praktikës për studentët e ciklin të studimeve Master tek Fakulteti i Ekonomisë dhe Drejtësisë & Shkencave Politike, mbajtur pranë mjediseve

Read More »

Kërko lajme

Kerkimi i postimeve do te funksionoje vetem kur ju te vendosni minimalja 5 karaktere per rezultatin qe keni kerkuar.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.