Aktivitete Studentore

Revista Studentore #KUBMag Nr.9

Share This:

Studentët pjesëmarrës në konferencën e UAMD-së

Share This:

Leksioni i hapur nga Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi

Share This:

Studentët në praktikë…

Share This:

Një finale e paharrueshme me shumë emocion!

Share This:

GJYSMËFINALJA E KAMPIONATIT TË MINIFUTBOLLIT NË KUB 2019

Share This:

“Përfshirja e shoqërisë civile për një sistem drejtësie funksional dhe të barabartë për të gjithë në Shqipëri”

Share This:

KAMPIONATI I MINIFUTBOLLIT NË KUB 2019

Share This:

Dita 1 e trajnimit nga “Qendra Europiane”

Share This:

Konferenca III Kombëtare Studentore

Share This:

Konferenca III Kombëtare Studentore

Share This:

Konferenca II Kombëtare Studentore

Share This:

Europe Day 2018

Share This:

Leksion i hapur me Znj. Erinda Ballanca, Avokate e Popullit

Share This:

Leksion i Hapur me Prof. Dr. Pëllumb Xhufi

Share This:

Dhuro gjak, shpëto jetë

Share This:

Panairi “Work & Study”

Share This:

Talentet në Kolegjin Universitar të Biznesit

Share This:

#dhuro1libër

Share This:

Leksion i hapur me profesorët e UAMD-së

Share This:

Leksion i Hapur nga Dr. Ilirjana NANO

Share This:

Udhëtimi Studentor në Kolashin, Mali Zi

Share This:

Event Bamirësie #dhurodukemësuar

Share This:

Nisma studentore “Dashuria Thërret”

Share This:

Trajnimi “How To Brand Yourself”

Share This:

Takim me Agjencinë e Punësimit ERCA

  Share This:

Akademia Profesionale e Biznesit Kampione e Ligës Universitare 2017!

Share This:

Vizita e Ambasadores Greke në Akademi!

Share This:

Trajnimi “Improve Your Leadership Skills”

Share This:

Seminar me përfaqësuesit e SME Albania

Share This:

Dita e Këshillimit të Karrierës

Tashmë studentët tanë nuk marrin vetëm njohuri nga leksionet e përditshme për sa i përket tregut dhe mundësive Share This:

Kampion të “UNYT Universities Tournament 2017”

Përfaqësuesja jonë e futbollit shpallet kampion e “UNYT Universities Share This:

Sipërmarrja Sociale

Momente nga dita e sotme gjatë leksioni të hapur me temë “Sipërmarrja Sociale” nga Share This:

Dhuro gjak, shpëto një jetë!

Sensibilizimi dhe humanizmi për njerëzit në nevojë vazhdon… Share This:

Bamirësia nuk varfëron!

“Ne ndoshta nuk mund t’ua zgjidhim dot hallet por ama mundohemi Share This:

Jemi finalistë!!!

Jemi finalistë!!! Ndeshja e sotme ishte sfida e gjysmëfinales së Kampionatit  Universitar të Futbollit Share This:

Takimi me DIMAK Albania

Në datë 24 janar 2017 pranë mjediseve tona u zhvillua takimi informues Share This:

“Be Social, Be Creative; Social Media Marketing”

Sot në mjediset tona u zhvillua trajnimi “Be Social, Be Creative; Share This:

Konferenca Model NATO 2016

Arditi, Ana, Eriola, Bernardeta dhe Rajomnda ishin përfaqë Share This:

Udhëtim në natyrë

Dje studentët tanë si dhe studentë nga universitete të tjera të pasionuar pas natyrës ju bashkuan Share This:

Universiada 2016

Dy skuadrat përfaqësuese të Akademisë Profesionale të Biznesit ishin sot pjesë e Share This:

Promovimi i Liderëve të Rinj Shqiptar

Arditi, Arjela, Irena, Marina, Eriselda, Marjana dhe Doruntina Share This:

Fundjavë në natyrë

Për të disatën herë radhazi studentët e pasionuar pas natyrës patën mundësinë që këtë Share This:

Leksion i hapur, “Komunikimi midis kulturave”, me Andy Zdan MIHAJLOWITZCH

Share This:

Liga Universitare 2014-2015

Përfaqësuesja e Akademisë së Biznesit në gjysmëfinalen e Share This:

Vizitë studentore në Fabrikën e Coca-Colës në Shqipëri

Akademia Profesionale e Biznesit, datë 30 tetor Share This:

Leksion i hapur në mjediset e APB me Dr.Avv. Vicenzo Galatro – Universiteti i Sienës Itali

Datë 11 nëntor, Share This:

“Të rinjtë mbështesin nismën për ndalimin e armëve bërthamore.” organizuar nga Lëvizja ICAN

Më datën 20.11.2015 në Akademinë Share This:

50 të Rinjtë e Vitit 2015 në Shqipëri

CRCA Albania në mbështetje të Rrjetit Kombëtar Share This:

Open Day “Të rinjtë drejt një të ardhme të orientuar”

Në kuadër të axhendës së Share This:

Pjesmarrja e studentëve të APB në emisionin “Përballje”, TV SCAN

Ditën e enjte, Share This:

Vajzat e APB në fazën e fundit të konkurimit “Young Women as job creators” organizuar nga Shoqata e grave afariste me bashkëpunimin e APB

Share This:

Open Day ” Statusi aktual i marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe BE-së në kuadër të hapjes së negociatave për anëtarësim”

Share This:

Studentët e Fakultetit të Drejtësisë të Akademisë Profesionale të Biznesit morën pjesë në emisionin “Përballje”

Ditën e enjte, datë Share This:

Trajnimi “Aftësitë Intelektuale dhe Suksesi”

Ditën e shtunë dt. 27 shkurt 2016, Share This:

Takim i Hapur me Znj. Flutura XHABIJA

Në kuadër të festave të 7-8 Marsit, Share This:

Leksion i hapur me Dr. Enriko CEKO, ”Si të kërkosh punë”

Në vijim të aktiviteteve të shumta Share This:

Dita e Europës në Akademinë Profesionale të Biznesit

Ministër i Ministrisë së Integrimit Share This:

Leksion i hapur me temë “Diversiteti Rom, si vlerë kulturore Shqiptare”

Në vijim të aktiviteteve të Share This:

Leksion i hapur me Pedagogun e lëndës e Drejta Europiane, Z. Dorian Leka

Në kuadër të aktiviteteve të Share This:

Leksion i hapur i mbajtur nga Prof. As.Dr. Iva ZAJMI

Share This:

Leksion i hapur me Komisioneren Për Mbrojtjen nga Diskriminimi

Share This:

KONFERENCA I KOMBËTARE STUDENTORE “Young European Leadership” 17 Qershor 2016

Share This:

Takimi me Mr. Quentin Crowe

Në datat 15 – 17 Qershor Share This:

Trajnimi “Brand Yourself”

Ky ishte trajnimi që Share This:

Fundjava në natyrë

Studentët e pasionuar pas natyrës këtë fundjavë Share This:

Festimi i “Ditës së Evropës” në Akademinë Profesionale të Biznesit

Në kuadër të Share This:

Gjyqi Imitues

Studentët e vitit të tretë të Fakultetit të Drejtësisë në bashkëpunim Share This:

Unë mbroj mjedisin

Nën moton  “Unë mbroj mjedisin”  forumi “Albanian Young Leaders” Share This:

Ta Pastrojmë Shqipërinë

Koha e keqe dhe me reshje shiu nuk i ndali edhe sot studentët Share This:

Liga Universitare 2016

Nën moton, “Për sportin si një vlerë e shtuar’” Share This:

Njohja e Tregtimit të Investimeve Financiare

Share This:

Takim i Hapur me Znj. Flutura XHABIJA

Share This:

Përfaqësuesja e Akademisë Profesionale të Biznesit në gjysmëfinalen e Ligës II-të Universitare të Futbollit të Sallës 2016

Share This:

Trajnimi me temë “Aftësitë Intelektuale dhe Suksesi”

Share This:

Studentët e Fakultetit të Drejtësisë të Akademisë Profesionale të Biznesit morën pjesë në emisionin “Përballje”

Ditën e Share This:

“Dhuro gjak, shpëto një jetë”

  “Dhuro gjak, shpëto një jetë” nën këtë moto studentët e Akademisë Share This:

“Fundjavë Ndryshe”

“Fundjavë Ndryshe” është nisma më e fundit që Qeveria Studentore në bashkëpunim Share This:

Njohja e Tregtimit të Investimeve Financiare

Ditën e martë datë 29 Mars 2016 Share This:

Open Day ” Statusi aktual i marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe BE-së në kuadër të hapjes së negociatave për anëtarësim”  

Ditën e Share This:

Vajzat e APB në fazën e fundit të konkurimit “Young Women as job creators”

Vajzat e APB në fazën e fundit të konkurimit Share This:

Pjesmarrja e studentëve të APB në emisionin “Përballje”, TV SCAN

Ditën e enjte, datë 4 shkurt, Share This:

Open Day “Të rinjtë drejt një të ardhme të orientuar”  

Në kuadër të axhendës Share This:

50 të Rinjtë e Vitit 2015 në Shqipëri

CRCA Albania në mbështetje Share This:

“Të rinjtë mbështesin nismën për ndalimin e armëve bërthamore.” organizuar nga Lëvizja ICAN

Më datën Share This:

Ceremonia me rastin e “DIPLOMIMIT” të studentëve, Nentor 2015

Ceremonia me Share This:

Leksion i hapur në mjediset e APB me Dr.Avv. Vicenzo Galatro – Universiteti i Sienës Itali

  Datë 11 nëntor, në ambientet Share This:

Vizitë studentore në Fabrikën e Coca-Colës në Shqipëri

Akademia Profesionale e Biznesit, datë 30 tetor Share This:

Liga Universitare 2014-2015

Përfaqësuesja e Akademisë së Biznesit në gjysmëfinalen e Ligës I-rë Universitare të Futbollit të Sallës 2015 Share This:

Starton faza e 2-të e projektit “Gratë e Reja si Krijuese të Vendeve të Punës” (2015-2016)

Sot, në 22 Maj 2015, Share This:

Leksion i hapur, “Komunikimi midis kulturave”, me Andy Zdan MIHAJLOWITZCH

Andy Zdan MIHAJLOWITZCH Share This:

Leksion i hapur me Dr. Enriko CEKO, ”Si të kërkosh punë”

Në vijim të aktiviteteve të shumta në kuadër të “Muajit të Evropës” Share This:

Liga Universitare

Sot, në Federatën Shqiptare të Futbollit u hodh shorteu i LIGES Share This:

Leksion i hapur me Ambasadorin Gjerman

Ditën e martë, datë 02 dhjetor 2014, ne ambientet e Akademisë Share This:

Kampionati i futbollit

Kampionati i futbollit u zhvillua ndermjet studenteve te Akademise Profesionale te Biznesit Share This:

Trajnimi

Share This:

Kampionati i Volejbollit per femra

Momente gjatë kampionatit të volejbollit për femra Share This:

Share This: