Vëmendje!


Bëhuni pjesë e klasave virtuale në Google Classroom 🌐
Për t’u bërë pjesë e klasave ku duhet të ndiqni këto hapa:
#1 duhet të kontrolloni emailet tuaja pasi ju ka ardhur ftesa nga pedagogu i lëndës për t’ju bashkuar klasës.👥
#2 komunikoni me senatorin e klasës dhe ai do t’ju përcjellë kodin e gjeneruar të klasës dhe nëpërmjet tij ju bëheni pjesë e klasës virtuale.👥

Në rast se keni probleme me logimin e emailit mos hezitoni të kontaktoni në 📲 0698899999 (whatsapp)

Për çdo pyetje apo paqartësi kontaktoni me senatorin e klasës si dhe pranë nesh në DM 📥

Kujdesuni për veten dhe familjen tuaj!
#qëndroninështëpi #frikëjokujdespo #kolegjiuniversitaribiznesit

Share This: