Stafi Akademik


KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT  synon të ndjekë politikën e punësimit të një stafi me përvojë, grada dhe tituj shkencorë, të cilët kanë përvojë të konsoliduar jo vetëm në fushën akademike por dhe nga realizimet e tyre praktike, si edhe një brezi të ri specialistësh të cilët kanë studiuar kryesisht në universitetet perëndimore dhe janë kthyer në Shqipëri për të përcjell  dijet dhe  eksperiencat e tyre te studentët tanë.

  • Mishërimi i “Brain Gain” është në fakt një prej synimeve të aplikuara nga KUB për të krijuar një staf dinjitoz në shërbim të objektivave të institucionit.
  • Shumica e stafit akademik janë të kualifikuar dhe mbajnë gradën “Doktor” të fituar në universitetet europiane.
  • Pranë familjes tonë akademike aktivizohen duke dhenë mësim edhe drejtues të lartë të institucioneve shtetërore, të cilët përcjellin tek studentët eksperiencën më të mirë të akumuluar ndër vite.
  • Disa prej Profesorëve janë trajnuar edhe nga Departamenti i Drejtësisë Amerikane sikurse edhe janë dekoruar nga Departamenti i Shtetit Amerikan;
  • Stafi akademik i KUB-it i nënshtrohet kualifikimeve të vazhdueshme, falë një bashkëpunimi të frytshëm me institucione vendase dhe të huaja;
  • Materializimi i bashkëpunimit me universitetet perëndimore do ë mundësojë kualifikimin dhe shkëmbimin e eksperiencave në mënyrë të vazhdueshme të stafit tonë.
  • KUB ka krijuar një proces “Guest Lectures”, ku mjaft pedagogë dhe profesionistë huaj japin disa orë mësimi dhe ndajnë me studentët dijet dhe eksperiencat e tyre më të mira;
  • Gjithashtu, KUB po punon fort për përfshirjen dhe përfitimin nga programet europiane Erasmus+, etj.

Shënim: Listat e stafit për vitin akademik 2019-2020 do të përditësohen ditët në vijim…

Lista e stafit akademik sipas departamenteve në FE në KUB
Nr. Funksioni Emri  Mbiemri Angazhimi (FT/PT)
1 Rektori Prof.Dr. Leandro Haxhi Full-Time
2 Dekani Prof.As.Dr. Ylber Bezo Full-Time
3 Staf administ. MSc. Fatbardha Koxhaj Full-Time
I Departamenti i Financës & Kontabilitetit
1 P.Departamenti Dr. Pjeter Ndreca Full-Time
2 Staf Akademik Prof.Dr. Leandro Haxhi Full-Time
3 Staf Akademik Prof.As.Dr. Ylber Bezo Full-Time
4 Staf Akademik Dr. Ardi Bezo Full-Time
5 Staf Akademik Dr. Irsida Dinoshi Full-Time
6 Staf Akademik MSc. Ana Muka Full-Time
7 Staf Akademik Dr.Kand. Anila Musaj Full-Time
8 Staf Akademik Prof.Dr. Ingrit Shuli Part -Time
9 Staf Akademik Prof.Dr. Hidajet Shehu Part -Time
10 Staf Akademik Prof.As.Dr. Fran Brahimi Part -Time
11

12

Staf Akademik

Staf Akademik

Prof. Dr. Flutura Kalemi

Dr. Lorena Balili

Part -Time

Part-Time

II Departamenti i Menaxhimit
1 P.Departamenti Dr. Enis Fita Full-Time
2 Staf Akademik Dr. Rezart Dibra Full-Time
3 Staf Akademik Dr. Kledi Kodra Full-Time
4 Staf Akademik Dr.Kand. Klajdi Demko Full-Time
5 Staf Akademik Dr.Kand. Inesa Toska Full-Time
6 Staf Akademik MSc. Endri Bushati Full-Time
7 Staf Akademik MSc. Ledio Shyti Full-Time
8 Staf Akademik Prof.Dr. Vjollca Bakiu Part -Time
9 Staf Akademik Prof.As.Dr.Remzi Keco Part -Time
10 Staf Akademik Prof. As. Dr. Leonard Dangolli Part -Time
11

12

Staf Akademik

Staf Akademik

Dr.Kand. Aurela Braholli

MSc. Vilson Shehu

Part -Time

Part-Time

III Departamenti i Ekonomiksit & Informatikës
1 P.Departamenti Dr. Ariet Malaj Full-Time
2 Staf Akademik Dr. Agim Shehu Full-Time
3 Staf Akademik Dr. Mira Nasto Full-Time
4 Staf Akademik Dr.Kand. Nevila Xoxa Full-Time
5 Staf Akademik MSc. Bledi Bezo Full-Time
6 Staf Akademik MSc. Florian Peçuni Full-Time
7 Staf Akademik MSc. Gladiola Kuka Full-Time
8 Staf Akademik Prof.Dr. Myslim Osmani Part -Time
9 Staf Akademik Prof.As.Dr. Kujtim Dule Part -Time
10 Staf Akademik Prof.As.Dr. Majlinda Belegu Part -Time
11 Staf Akademik Prof.As.Dr. Ina Pagria Part -Time
12 Staf Akademik Dr. Jona Mulliri Part -Time
13 Staf Akademik Dr. Mimoza Zeneli Part -Time
            DEKANI REKTORI
Prof.As.Dr. Ylber Bezo Prof.Dr. Leandro Haxhi
  Lista e stafit akademik sipas departamenteve në KSLP në KUB
       
Nr. Funksioni Emri  Mbiemri Angazhimi (FT/PT)
1 Rektori Prof.Dr. Leandro Haxhi Full-Time
2 Drejtori Dr. Ardi Bezo Full-Time
3 Staf administ. MSc. Griselda Valle Full-Time
I Departamenti i Studimeve të Larta Administrative
1 P.Departamenti Dr. Jaup Zenuni Full-Time
2 Staf Akademik Dr. Aljula Gjeloshi Full-Time
3 Staf Akademik MSc. Leonora Ciko Full-Time
4 Staf Akademik MSc. Lola Shehu Full-Time
5 Staf Akademik MSc. Blerina Elezi Full-Time
6 Staf Akademik Dr. Ruzhdie Bici Part-Time
7 Staf Akademik MSc. Erjon Beca Part-Time
8 Staf Akademik MSc. Gentjan Murataj Part -Time
9 Staf Akademik MSc. Erjola Reçi Part -Time
10 Staf Akademik MSc. Oljana Gjergjefi Part -Time
11

 

Staf Akademik

 

MSc. Leudita Ademi

 

Part -Time

 

II Departamenti i Studimeve të Larta Teknike
1 P.Departamenti Prof.Ass.Dr. Asllan Hajderi Full-Time
2 Staf Akademik Dr. Dhimiter Olldashi Full-Time
3 Staf Akademik MSc. Thoma Kalami Full-Time
4 Staf Akademik MSc. Naim Danaj Full-Time
5 Staf Akademik MSc. Valdi Llaha Full-Time
6 Staf Akademik Dr. Robert Kosova Part-Time
7 Staf Akademik Dr. Marsida Klemo Part-Time
8 Staf Akademik MSc. Frida Gjermeni Part -Time
9 Staf Akademik MSc. Gëzim Muça Part -Time
10 Staf Akademik MSc. Burhan Canga Part -Time
11

 

Staf Akademik

 

MSc. Klevis Topi

 

Part -Time

 

   
       
            DREJTORI REKTORI
       
Dr. Ardi Bezo Prof.Dr. Leandro Haxhi
  Lista e stafit akademik sipas departamenteve në FD në KUB 
       
Nr. Funksioni Emri  Mbiemri Angazhimi (FT/PT)
1 Rektori Prof.Dr. Leandro Haxhi Full-Time
2 Dekani Prof.As.Dr. Simon Gega Full-Time
3 Staf administ. MSc. Helada Nasi Full-Time
I Departamenti i të Drejtës Publike
1 P.Departamenti Dr. Iliriana Nano Full-Time
2 Staf Akademik Dr. Matilda Meta Full-Time
3 Staf Akademik MSc. Adela Çulani Full-Time
4 Staf Akademik Dr. Marko Bello Full-Time
5 Staf Akademik MSc. Klajdi Gjondedaj Full-Time
6 Staf Akademik MSc. Brunilda Hoxha Full-Time
7 Staf Akademik Prof. As. Dr. Kujtim Kapllani Full-Time
 8  Staf Akademik  Dr. Vitore Tusha  Part-Time
 9

10

11

 Staf Akademik

Staf Akademik

Staf Akademik

 Prof.As.Dr. Spartak Bozo

Dr. Alket Jaupi

Prof.Dr. Migena Leskoviku

 Part-Time

Part-Time

Part-Time

                                           
II Departamenti i të Drejtës  Civile 
1 P.Departamenti Dr. Elsa Haxha Full-Time
2 Staf Akademik Dr. Elton Musa Full-Time
3 Staf Akademik Dr. Vasil Dodi Full-Time
4 Staf Akademik MND. Ardian Kasapi Full-Time
5 Staf Akademik MSc. Enisa Tërniqi Full-Time
6 Staf Akademik MSc. Vosjava Gjoka Full-Time
7 Staf Akademik Dr. Danja Hobdari Full-Time
8  Staf Akademik  Prof.Dr. Endira Bushati Part -Time
9  Staf Akademik  MSc. Shtjefen Zyla Part -Time
10

11

 Staf Akademik

Staf Akademik

 MSc. Ardian Kalia

MSc. Nerida Beqiri

Part -Time

Part-Time

III Departamenti i të Drejtës Penale
1 P.Departamenti Dr. Erinda Ahmetaj Full-Time
2 Staf Akademik Dr. Bajram Ibro Full-Time
3 Staf Akademik Prof.As.Dr. Simon Gega Full-Time
4 Staf Akademik MSc. Enkelejda Myftari Full-Time
5 Staf Akademik Dr. Rezana Balla Full-Time
6 Staf Akademik
Prof. Dr. Bardhyl Çipi
Full-Time
7 Staf Akademik Dr(c).  Piter Duma Full-Time
8  Staf Akademik   Part -Time
 9  Staf Akademik  Magister Emona Muçi  Part -Time
10  Staf Akademik  Dr. Mirgen Prence Part -Time
11  Staf Akademik  Dr. Xhavit Shala Part -Time
     

 

 
DEKANI REKTORI
       
Prof.As.Dr. Simon GEGA Prof.Dr. Leandro Haxhi
       
       

Share This: