Stafi Akademik


KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT  synon të ndjekë politikën e punësimit të një stafi me përvojë, grada dhe tituj shkencorë, të cilët kanë përvojë të konsoliduar jo vetëm në fushën akademike por dhe nga realizimet e tyre praktike, si edhe një brezi të ri specialistësh të cilët kanë studiuar kryesisht në universitetet perëndimore dhe janë kthyer në Shqipëri për të përcjell  dijet dhe  eksperiencat e tyre te studentët tanë.

  • Mishërimi i “Brain Gain” është në fakt një prej synimeve të aplikuara nga KUB për të krijuar një staf dinjitoz në shërbim të objektivave të institucionit.
  • Shumica e stafit akademik janë të kualifikuar dhe mbajnë gradën “Doktor” të fituar në universitetet europiane.
  • Pranë familjes tonë akademike aktivizohen duke dhenë mësim edhe drejtues të lartë të institucioneve shtetërore, të cilët përcjellin tek studentët eksperiencën më të mirë të akumuluar ndër vite.
  • Disa prej Profesorëve janë trajnuar edhe nga Departamenti i Drejtësisë Amerikane sikurse edhe janë dekoruar nga Departamenti i Shtetit Amerikan;
  • Stafi akademik i KUB-it i nënshtrohet kualifikimeve të vazhdueshme, falë një bashkëpunimi të frytshëm me institucione vendase dhe të huaja;
  • Materializimi i bashkëpunimit me universitetet perëndimore do ë mundësojë kualifikimin dhe shkëmbimin e eksperiencave në mënyrë të vazhdueshme të stafit tonë.
  • KUB ka krijuar një proces “Guest Lectures”, ku mjaft pedagogë dhe profesionistë huaj japin disa orë mësimi dhe ndajnë me studentët dijet dhe eksperiencat e tyre më të mira;
  • Gjithashtu, KUB po punon fort për përfshirjen dhe përfitimin nga programet europiane Erasmus+, etj.
Lista e stafit akademik sipas departamenteve në FE në KUB
Nr. Funksioni Emri  Mbiemri Angazhimi (FT/PT)
1 Rektori Prof.Dr. Irakli Koçollari Full-Time
2 Dekani Prof.As.Dr. Ylber Bezo Full-Time
3 Staf administ. MSc. Erina Qajalliu Full-Time
I Departamenti i Financës & Kontabilitetit
1 P.Departamenti Dr. Pjeter Ndreca Full-Time
2 Staf Akademik Prof.Dr. Leandro Haxhi Full-Time
3 Staf Akademik Prof.As.Dr. Ylber Bezo Full-Time
4 Staf Akademik Dr. Ardi Bezo Full-Time
5 Staf Akademik Dr. Irsida Dinoshi Full-Time
6 Staf Akademik MSc. Ana Muka Full-Time
7 Staf Akademik Dr.Kand. Anila Musaj Full-Time
8 Staf Akademik Prof.Dr. Ingrit Shuli Part -Time
9 Staf Akademik Prof.Dr. Hidajet Shehu Part -Time
10 Staf Akademik Prof.As.Dr. Fran Brahimi Part -Time
11

12

Staf Akademik

Staf Akademik

Prof. Dr. Flutura Kalemi

Dr. Lorena Balili

Part -Time

Part-Time

II Departamenti i Menaxhimit
1 P.Departamenti Dr. Enis Fita Full-Time
2 Staf Akademik Dr. Rezart Dibra Full-Time
3 Staf Akademik Dr. Kledi Kodra Full-Time
4 Staf Akademik Dr.Kand. Klajdi Demko Full-Time
5 Staf Akademik Dr.Kand. Inesa Toska Full-Time
6 Staf Akademik MSc. Endri Bushati Full-Time
7 Staf Akademik MSc. Ledio Shyti Full-Time
8 Staf Akademik Prof.Dr. Vjollca Bakiu Part -Time
9 Staf Akademik Prof.As.Dr.Remzi Keco Part -Time
10 Staf Akademik Prof. As. Dr. Leonard Dangolli Part -Time
11

12

Staf Akademik

Staf Akademik

Dr.Kand. Aurela Braholli

MSc. Vilson Shehu

Part -Time

Part-Time

III Departamenti i Ekonomiksit & Informatikës
1 P.Departamenti Dr. Ariet Malaj Full-Time
2 Staf Akademik Dr. Agim Shehu Full-Time
3 Staf Akademik Dr. Mira Nasto Full-Time
4 Staf Akademik Dr.Kand. Nevila Xoxa Full-Time
5 Staf Akademik MSc. Bledi Bezo Full-Time
6 Staf Akademik MSc. Florian Peçuni Full-Time
7 Staf Akademik MSc. Gladiola Kuka Full-Time
8 Staf Akademik Prof.Dr. Myslim Osmani Part -Time
9 Staf Akademik Prof.As.Dr. Kujtim Dule Part -Time
10 Staf Akademik Prof.As.Dr. Majlinda Belegu Part -Time
11 Staf Akademik Prof.As.Dr. Ina Pagria Part -Time
12 Staf Akademik Dr. Jona Mulliri Part -Time
13 Staf Akademik Dr. Mimoza Zeneli Part -Time
            DEKANI REKTORI
Prof.As.Dr. Ylber Bezo Prof.Dr. Irakli KOÇOLLARI
Lista e stafit akademik sipas departamenteve në FD në KUB 
Nr. Funksioni Emri  Mbiemri Angazhimi (FT/PT)
1 Rektori Prof.Dr. Irakli Koçollari Full-Time
2 Dekani Prof.As.Dr. Simon Gega Full-Time
3 Staf administ. MSc. Griselda Valle Full-Time
I Departamenti i të Drejtës Publike
1 P.Departamenti Dr. Iliriana Nano Full-Time
2 Staf Akademik Prof.As.Dr. Kujtim Kapllani Full-Time
3 Staf Akademik Dr. Çlirim Gjata Full-Time
4 Staf Akademik Dr. Marko Bello Full-Time
5 Staf Akademik Dr. Kand. Matilda Meta Full-Time
6 Staf Akademik MSc. Brunilda Hoxha Full-Time
7 Staf Akademik MSc. Adela Çulani Full-Time
8 Staf Akademik MSc. Enisa Terniqi Full -Time
9 Staf Akademik Dr. Vitore Tusha Part -Time
10

11

12

13

Staf Akademik

Staf Akademik

Staf Akademik

Staf Akademik

Dr.Kand. Alket Jaupi

Prof. Dr. Migena Leskoviku

Dr. Mirela Selita

Dr. Bernina Kondi

Part -Time

Part -Time

Part -Time

Part-Time

II Departamenti i të Drejtës  Civile dhe Tregtare
1 P.Departamenti Dr. Danja Hobdari Full-Time
2 Staf Akademik Dr. Anila Kaçupi Full-Time
3 Staf Akademik Dr. Ali Aliaj Full-Time
4 Staf Akademik MND. Ardian Kasapi Full-Time
5 Staf Akademik Dr. Emiljan Mustaqe Full-Time
6 Staf Akademik MSc. Vosjava Gjoka Full-Time
7 Staf Akademik MSc. Klajdi Gjondedaj Full-Time
8 Staf Akademik Prof.Dr. Spartak Bozo Part -Time
9 Staf Akademik Dr. Mirela Fana Part -Time
10

11

Staf Akademik

Staf Akademik

Dr. Vasil Dodi

MSc. Shtjefen Zyla

Part -Time

Part-Time

III Departamenti i të Drejtës Penale
1 P.Departamenti Dr. Mirgen Prence Full-Time
2 Staf Akademik Prof. Dr. Irakli Koçollari Full-Time
3 Staf Akademik Prof.As.Dr. Simon Gega Full-Time
4 Staf Akademik Dr. Elsa Haxha Full-Time
5 Staf Akademik Dr. Kand. Piter Duma Full-Time
6 Staf Akademik MSc. Enkelejda Myftari Full-Time
7 Staf Akademik Dr. Rezana Balla Full-Time
8 Staf Akademik Prof. Dr. Bardhyl Çipi Part -Time
9 Staf Akademik Dr. Henrik Ligori Part -Time
10 Staf Akademik Magister. Emona Muçi Part -Time
 11

12

13

 Staf Akademik

Staf Akademik

Staf Akademik

 Dr. Bajram Ibraj

MSc. Olta Hadushaj

MSc. Dritan Malaj

 Part -Time

Part -Time

Part -Time

DEKANI REKTORI
Prof.As.Dr. Simon GEGA Prof.Dr. Irakli KOÇOLLARI

Share This: