Fluks aplikimesh në KUB! Shpallen listat fituese të raundit të parë!


Shpallen listat fituese të raundit të parë në KUB!

Kolegji Universitar i Biznesit ju njoftonë se janë shpallur listat fituese të raundit të parë të aplikimeve në programet e studimit Bachelor dhe Studimet e Larta Profesionale.

Për çdo vit akademik, KUB shënon një fluks të lartë aplikimesh në programet e studimeve, duke pasur një trend rritës me mbi 20% më shumë se vitin e kaluar.

Regjistrimet fillojnë nga data 02-15 Shtator 2019

Dokumentet e nevojshme për regjistrim janë:

– Fotokopje e noterizuar e deftesës së pjekurisë/maturës shtetërore;
– Fotokopje  e kartës së identitetit;
– Dy fotografi;
– Mandat pagesa e këstit të parë/tarifës së studimeve;

Nxitoni pasi kuotat janë të limituara!

Pëe çdo pyetje apo informacion shtesë lidhur rreth procesitt, mos hezitoni të na kontaktoni në çdo moment në 069 88 99 999 / 067 40 08 880 / 067 40 08 881 / 069 20 93 939 / 067 40 63 042 / E-mail: [email protected] / Web. www.kub.edu.al / Social Media si dhe të na vizitoni pranë kampusit tonë!

Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë

Vendndodhjen e gjeni në linkun: https://goo.gl/maps/3TAnuAikPafwshnE9

 

LISTAT FITUESE

Bashkëngjitur gjeni listat fituese sipas programeve të studimit:

Për të parë listën e plotë ju duhet të klikoni mbi titullin.

Lista fituese në programin e studimit Bachelor në "Drejtësi"

DREJTESI

Share This:

Lista fituese në programin e studimit Bachelor në "E Drejtë Biznesi"

E DREJTE BIZNESI

Share This:

Lista fituese në programin e studimit Bachelor në "Administrim Biznesi"

ADMINISTRIM BIZNESI

Share This:

Lista fituese në programin e studimit Bachelor në "Financë Kontabilitet"

FINANCE KONTABILITET

Share This:

Lista fituese në programin e studimit Bachelor në "Banka dhe Institucione Financiare"

BANKA & INSTITUCIONE FINANCIARE

Share This:

Lista fituese në programin e studimit Bachelor në "Informatikë Biznesi"

INFORMATIKE BIZNESI

Share This:

Lista fituese në Programet e Studimeve të Larta Profesionale në "Asistent i Lartë Ligjor"

LIGJOR_compressed

Share This:

Lista fituese në Programet e Studimeve të Larta Profesionale në "Asistent i Lartë Kontabël"

KONTABEL_compressed

Share This:

Lista fituese në Programet e Studimeve të Larta Profesionale në "Asistent i Lartë Administrativ"

ADMINISTRATIV_compressed(1)

Share This:

Lista fituese në Programet e Studimeve të Larta Profesionale në "Teknik i Lartë Sistemesh Elektrike"

ELEKTRIKE

Share This:

Lista fituese në Programet e Studimeve të Larta Profesionale në "Teknik i Lartë Sistemesh Kompjuterike"

KOMPJUTERIKE_compressed

Share This:

Lista fituese në Programet e Studimeve të Larta Profesionale në "Teknik i Lartë Sistemesh Motorike"

MOTORRIKE

Share This:

Share This: