LISTAT FITUESE TË RAUNDIT I NË KUB

 

Shpallen listat fituese të raundit të parë në KUB!

 

Kolegji Universitar i Biznesit ju njoftonë se janë shpallur listat fituese të raundit të parë të aplikimeve në programet e studimit Bachelor dhe Studimet e Larta Profesionale.

 

Për çdo vit akademik, KUB shënon një fluks të lartë aplikimesh në programet e studimeve, duke pasur një trend rritës me mbi 20% më shumë se vitin e kaluar.

Regjistrimet fillojnë nga data 02-15 Shtator 2019

Dokumentet e nevojshme për regjistrim janë:

– Fotokopje e noterizuar e deftesës së pjekurisë/maturës shtetërore;
– Fotokopje  e kartës së identitetit;
– Dy fotografi;
– Mandat pagesa e këstit të parë/tarifës së studimeve;

Nxitoni pasi kuotat janë të limituara!

Klikoni për të parë listat e plota

Listat fituese te raundit te II - Copy

Akreditimi Periodik FE & FD

 

Klikoni për më tepër informacion

little planet 1

KUB 3D

Vizitoni Kolegjin Universitar të Biznesit në formatin 3D


Kliko per me teper

Fakulteti i Ekonomisë


Fakulteti i Ekonomisë (FE) që në hapat e parë të themelimit, ka të përcaktuar qartë vizionin, misionin dhe objektivat kryesorë të veprimtarisë së tij…

Kliko per me teper informacion

Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale


 

 

Kliko per me teper informacion

Trajnimet Profesionale


Pranë KUB, është krijuar edhe “Instituti për Studime dhe Aplikime në Biznes” (I.S.A.B), i cili funksionon …

Kliko per me teper informacion …

Fakulteti i Drejtësisë


Motoja e Fakultetit të Drejtësisë “Veritas, Virtus, Libertas”, është që të plotësojë më së miri të gjitha standardet e një Fakulteti model brenda të cilit formohen juristët e rinj…

Kliko per me teper informacion

Jeta Studentore


Informacione mbi jeten studentore, qeverine studentore dhe aktivitete te ndryshme

Kliko per me tepër informacion

H15A5513

Punësimi

KUB në përmbushje të  misionit dhe vizionit të saj strategjik  lidhur me pikëtakimin  e  ofertës akademike me kërkesën e …..

Klikoni për më tepër informacion

Lajme

Evente

Informacione

Spoti i Kolegjit Universitar të Biznesit

Konferencë Ndërkombëtare

Studime të Larta Profesionale

Workshop me drejtorët e shkollave publike

Share This: