Ceremonia e Diplomimit 2018


Momente plot emocione nga Ceremonia e 7-të e Diplomimit të studentëve të Kolegjit Universitar të Biznesit! Të buzëqeshur dhe të përlotur studentët tanë mbyllën kështu një rrugëtim të rëndësishëm në jetën e tyre. Gjatë ceremonisë morën pjesë të ftuar nga fusha akademike, prindër dhe të afërm të studentëve të cilët ndoqën me emocion dhe vëmendje këtë ceremoni gala. KUB falenderon të gjithë të pranishmit dhe iu uron studentëve suksese të mëtejshme në vazhdim!

46101405_2283109838600138_954783809860009984_n46106985_2283109868600135_2019579461795577856_n46128297_2283108568600265_8624092106127835136_n46144899_2283108558600266_1716398888602042368_n

Share This: