Mësoni gjuhën e huaj #FALAS në Kolegjin Universitar të Biznesit


Read more…

Share This:

REVISTA STUDENTORE #KUBmag Nr. 7


Read more…

Share This:

Kalendari i konsultimeve për vitet e III në Financë Kontabilitet dhe Administrim Biznesi


Read more…

Share This:

Njoftim mbi plotësimin e formularit A1 dhe A1Z


Read more…

Share This:

Vth INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE:


Read more…

Share This:

Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2019!


Read more…

Share This:

Zgjedhjet e Këshillit Studentor në KUB


Read more…

Share This:

Marrëveshje bashkëpunimi midis KUB dhe Kuvendit të Shqipërisë


Read more…

Share This:

Njoftim!


Read more…

Share This:

KALENDARI I PROVIMEVE – SEZONI DHJETOR 2018


Read more…

Share This: