Ja dolëm që të gjithë së bashku të realizojmë ëndrrën tonë! Sot u diplomuam!


Read more…

Share This:

KUB mirëpriti gazetarin e mirënjohur Marin Mema


Read more…

Share This:

KUB pjesë e projektit “Avancimi i të Diplomuarve dhe zhvillimi i kapaciteteve universitare në Shqipëri”


Read more…

Share This:

Ceremonia e mirëseardhjes!


Read more…

Share This:

Përfaqësuesit e KUB në Konferencën Ndërkombëtare Studentore…


Read more…

Share This:

Mbrojtja e diplomave në Fakultetin e Drejtësisë, sezoni vjeshtë 2019


Read more…

Share This:

Mbrojtja e diplomave për ciklin Master, sezoni vjeshtës 2019


Read more…

Share This:

Marrëveshje bashkëpunimi me Confindustria Albania


Read more…

Share This:

Vazhdojnë me intesitet të lartë regjistrimet në #KUB ✔


Read more…

Share This:

Vazhdojnë regjistrimet në KUB!


Read more…

Share This: