Alumni


Alumni

Studentët e diplomuar pranë Kolegjit Universitar të Biznesit vazhdojnë të jenë pjesë e rëndësishme e komunitetit tonë edhe pas diplomimit të tyre. Ndërmjet një shumëllojshmërie shërbimesh ne kemi për qëllim mbështetjen, këshillimin dhe orientimin e studentëve tanë drejt tregut të punës.

Të mësuarit në mënyrë të vazhdueshme, miqësi e përjetshme, interesa të përbashkëta, lidhje të përbashkëta, etj., e bëjnë komunitetin tonë alumni një vlerë të shtuar të
institucionit dhe diplomës së tij. Komuniteti jonë alumni përbëhet nga mbi 500 studentë të diplomuar ndër vite, prej të cilëve mbi 90% e tyre janë të punësuar në sektor të ndryshëm të ekonomisë dhe drejtësisë.

dsc_0338-copy

Ledio Shyti

Lektor &  Përgjegjës i Marrëdhënieve me Publikun

 Kolegji Universitar i Biznesit

img_0919

Bahrie Hajdërasi

Specialiste në Departamentin e PR

Kryeministria

img_1594

Ledio Qendro

Jurist

Prefektura Tiranë

img_1605

Eriona Çela

Lektore

Universiteti Aleksandër Xhuvani

IMG_2292 copy

Kleana Mullaj

Menaxhere

Sektori Publik

1-stela-durishta

Stela Ferati

Specialiste

Ministria e Transportit

6-gladiola-kuka

Gladiola Kuka

Lektore

Kolegji Universitar i Biznesit

10-erinit-pjetri

Erinit Pjetri

Ekonomist

Sektori Publik

img-20170525-wa0002

Elda Bengu

Arkëtare

Credins Bank

1463892_10203581935443678_1106844392890865188_n

Florjan Peçuni

Financier

Bezo Consulting 

img-20170525-wa0001

Nerida Beqiri

Asist. Lektor

Kolegji Universitar i Biznesit

img_3783

Brisilda Lama

Ekonomiste

Sektori Privat

Share This: