Rruga e aplikimit për studime në KUB


Siç jeni njohur tashmë dhe nga vitet a kaluara, aplikimi për ndjekjen e studimeve të larta në KUB duhet realizuar nëpërmjet portalit U-Albania.

Për më tepër ju ftojmë të vizitoni linkun informues për procedurat që duhen ndjekur. Klikoni këtu për t’u njohur me procedurat.

Manual i studentit: klikoni këtu

 

Share This: