Revista Studentore


KUBMagazine është nje revistë studentore elektronike e cila publikohet 3 herë në vit në www.kub.edu.al

Kjo revistë realizohet falë bashkëpunimit të Qeverisë Studentore dhe studentëve. Materialet që publikohen në këtë revistë janë krijime dhe punime të studentëve. Gjithashtu, në këtë revistë pasqyrohen aktivitetet dhe nismat më në zë që Kolegji Universitar i Biznesit organizon brenda dhe jashtë kampusit.

 

Për të shfletuar KUBMag Nr. 10, ju lutemi klikoni në linkun:

https://www.flipbookpdf.net/web/site/d310f3abeea771490ef5dc1fe83af33ddf681510202001.pdf.html#page/20

Share This: