Qeveria Studentore


QEVERIA STUDENTORE

Qeveria Studentore është organi i cili përfaqëson dhe mbron interesat studentore. Qeveria Studentore zgjidhet çdo dy vjet në mënyrë demokratike nga vet studentët si dhe me mbikëqyrjen e një grupi të posaçëm pedagogësh.

Qëllimet e Qeverisë Studentore janë:

  • Përfshirja në mënyrë të vazhdueshme e studentëve ne aktivitete të ndryshme;
  • Nxitja dhe përfshirja e studentëve në kompeticione jashtë institucionit;
  • Hartimi dhe krijimi i projekt propozimeve të ndryshme;
  • Organizimi i takimeve këshilluese dhe orientuese për studentët;
  • Përfshirja në diskutime të ndryshme, etj.

Përfaqësuesit e Qeverisë Studentore janë:

Nr Emër Mbiemër Pozicioni Viti Fakulteti  Cikli i Studimeve
1 Znj. Fabiola Brahimaj President  I FD Master
2 Z. Bjorn Zotaj Zv. President I FE Master
3 Znj. Rezarta Sinani Senator II FD Master
4 Z. Misir Çela Senator II FE Master
5 Znj. Klevisa Hoxha Senator III FE Bachelor
6 Z. Anxhelo Tërniqi Senator III FD Bachelor
7 Znj. Klarida Shehu Senator II FE Bachelor
8 Z. Bledar Okshtuni Senator II FE Bachelor
9 Z. Klaris Bakiasi Senator II FE Bachelor
10 Z. Sergi Meçaj Senator II FE Bachelor
11 Z. Elsid Doçi Senator II KSLP Studime Profesionale
12 Z. Visar Aliaj Senator II KSLP Studime Profesionale
13 Znj. Sibora Çela Senator I KSLP Studime Profesionale
14 Z. Adhurim Zeqja Senator I KSLP Studime Profesionale
15 Z. Andi Hysolli Senator I KSLP Studime Profesionale
16 Z. Anton Gjeloshi Senator I KSLP Studime Profesionale
17 Znj. Artila Dokle Senator I FD Bachelor
18 Z. Artur Kodhelaj Senator I KSLP Studime Profesionale
19 Znj. Emela Kulja Senator I FE Bachelor
20 Z. Gleon Koçi Senator I FE Bachelor
21 Znj. Katerina Laska Senator I FE Bachelor
22 Z. Olgert Doçi Senator I KSLP Studime Profesionale

Share This: