Pse KUB?


 

10 Arsye pse të studiojmë në Kolegjin Universitar të Biznesit:

  1. Staf akademik  i kualifikuar;
  2. Ofrojmë bursa për studentët me notë mesatare të lartë dhe aktiv;
  3. Mbi 90% e studentëve të diplomuar janë të punësuar në profesion;
  4. Partnerë me universitete europiane;
  5. Mbështesim dhe financojmë iniciativat studentore;
  6. Programe mësimore atraktive;
  7. Përgatitje praktike dhe punësim të studentëve;
  8. Mjedise dhe infrastrukturë bashkëkohore;
  9. Kampusi një qytezë e vërtetë;
  10. Këtu do të gjeni shumë miq me të cilët do t’iu lidhin interesat.

Share This: