Njoftim për pezulimin e mësimit!


Të dashur studentë!

Bazuar në udhëzimet e MASR-së dhe  sigurinë tonë të përbashkët, ju njoftojmë se procesi mësimor do të jetë i pezulluar deri në datë 05.12.2019

Mësimi do të rifilloj normalisht për të gjitha ciklet ditën e Enjte, datë 05 Dhjetor 2019, ora 09.00

Share This: