Njoftim lidhur me procesin mësimor!


Mbështetur në urdhërin e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Nr. 569, datë 04.12.2019, ju njoftojmë se dhe dita e hënë datë 09.12.2019 do të jetë mësim pavarësisht se duhet të ishte pushim për shkak të festës zyrtare.

Për t’u njohur me urdhërin klikoni: http://arsimi.gov.al/urdher-nr-569-date-04-12-2019-per-rifillimin-e-procesit-mesimor/

Share This: