Mundësi Studentore


 

Kurs Online Falas në fushën e Ekonomisë dhe Financave

Klikoni për më tepër informacion


Internship i paguar në Gjermani

Klikoni për më tepër informacion


Mundësi Studimi me Bursë

Klikoni për më tepër informacion


Praktikë e paguar në Gjermani ose Austri

Klikoni për më tepër informacion


Pjesëmarrje në projektin: “Pushteti Vendor ka Nevojë për Rininë” 2016

Klikoni për më tepër informacion


Mundësi Internshipi

Klikoni për më tepër informacion


Trajnim “Shitja dhe menaxhimi i tyre”

Klikoni për më tepër informacion

Thirrje për grande nga USAID

Klikoni për më tepër informacion


Kurs online falas!

Si të shkëlqejmë në intervista?

Klikoni për më tepër informacion


Bursa nga Universiteti i Cambridge në Angli!

Klikoni për më tepër informacion


Thirrje për aplikime!
Vullnetarë në fushatë ndërgjegjësuese.

Klikoni për më tepër informacion


Mundësi për Shërbim Vullnetar (EVS) në Bruksel…

Klikoni për më tepër informacion


Bëhuni pjesë e konkursit “Produkti Turistik Inovativ”….

Klikoni për më tepër informacion


Keni ndonjë ide?
Nëse po, atëherë mos hezitoni të aplikoni në konkursin “Do you have any idea”

Klikoni për më tepër informacion


Ju pëlqen të shkruani?
Mos hezitoni të bëheni pjesë e konkursit të esesë dhe të fitoni një çmim prej 1000$!

Klikoni për më tepër informacion

Share This: