Mbrojtja e diplomave për ciklin Master, sezoni vjeshtës 2019


U mbyll me sukses mbrojtja e diplomave për ciklin e dytë Master në Fakultetin e Ekonomisë. Studentët e programeve Menaxhim Biznesi dhe Financë Kontabilitet finalizuan sakrificën dhe punën e tyre disa vjeçare në studimet e larta Master…

Suksese!

 

WhatsApp Image 2019-09-26 at 15.09.13WhatsApp Image 2019-09-26 at 15.09.15(1)WhatsApp Image 2019-09-26 at 15.09.15WhatsApp Image 2019-09-26 at 15.09.17(1)

Share This: