Mbrojtja e diplomave në Fakultetin e Drejtësisë, sezoni vjeshtë 2019


Në mjediset e KUB-it në datën 24 Shtator 2019 u zhvillua procesi i mbrojtjes së diplomave për studentët e ciklit Master në programet “E Drejtë Penale” dhe “E Drejtë Civile & Tregtare” në sezonin e vjeshtës 2019.

Suksese!

DSC_0368 - Copy

Share This: