Listat me kandidatët fitues të raundit të tretë në KUB!


Ju njoftojmë se janë shpallur listat me kandidatët fitues të raundit të tretë në KUB!

Në datat 21-26 Tetor 2019 do të kryhet procesi i regjistrimit të aplikantëve fitues në raundin e tretë.📑

Aplikantët e shpallur fitues duhet të paraqiten pranë KUB me këto dokumente:
– Fotokopje të noterizuar të diplomës Bachelor;
– Fotokopje të mjetit të identifikimit;
– Dy fotografi;
– Mandat pagesën e taksës së regjistrimit;
– Mandat pagesën e tarifës/këstit.

Kujdes! Kuotat në këtë raund janë të limituara!

Në rast se KUB do të ketë ende kuota të lira pas datës 26 Tetor 2019, atëherë ju mund të paraqiteni për regjistrim në datat 28-31 Tetor 2019

Ky është raundi dhe mundësia e fundit për të ndjekur studimet e larta

 

LISTAT ME KANDIDATËT FITUES NË CIKLIN E STUDIMEVE BACHELOR

 

LISTAT ME KANDIDATËT FITUES NË CIKLIN E STUDIMEVE PROFESIONALE

 

 

 

 

Për çdo pyetje apo paqartësi mos hezitoni të na kontaktoni në 📲 069 88 99 999 / 067 40 08 880 / 069 20 93 939 / 📧 [email protected] ose të na vizitoni në 🌐www.kub.edu.al

Ju mirëpresim në kampusin tonë!

Share This: