Leksion i hapur me Prof. Dr. Valentina Duka


Ju njoftojmë se ditën e Martë, datë 19 Nëntor 2019, ora 11.30 do të mbahet një leksion i hapur me temë “Shpallja e Pavarësisë së Shqipërisë dhe Formimi i Shtetit Shqiptar” nga Prof. Dr. Valentina Duka

Leksioni do të mbahet në sallën 100, godina B

 

Ju mirëpresim!

 

IMG-20191112-WA0004

Share This: