Fituesja me esenë më të mirë në Konkursit Letrar & Artisitikë.


Duke qenë se Elda nuk mund të ishte e pranishme gjatë ceremonisë së konkursit, sot po ju prezantojmë me Elda Aga, fituesja me esenë më të mirë në Konkursit Letrar & Artisitikë.

Faleminderit Elda!
Dhe ju ftojmë të bëheni pjesë në konkursin e radhës “Kërkimi im fillon këtu”

Suksese

Share This: