Dezinfektimi i ambjenteve të KUB


Në kuadër të masave të nevojshme për mbrojtjen dhe parandalimin e Covid-19, KUB përpos masave të tjera, sot dezinfektoi ambjentet në dy godinat. Për të ofruar siguri të garantuar, sot u dezinfektuan të gjithë auditorët, zyrat, ambjentet e jashtme, lokalet, etj.
Ndaj, ftojmë prindërti dhe vet studentët që të jenë të qetë dhe të pa shqetësuar për sa i përket momentit të rikthimit në KUB.

Ju mirëpresim sërish në KUB

Share This: