Publikohen datat e reja për A1 / A1Z


Read more…

Share This:

Orari i Semestrit të Dytë, Cikli Master i Shkencave


Read more…

Share This:

Njoftim për Publikimin e Programit të Trajnimeve për Standardet e Kontabilitetit (SKK dhe SNK)


Read more…

Share This:

Gëzuar Festat nga Kolegji Universitar i Biznesit


Read more…

Share This:

PUBLIKOHEN DATAT PËR PLOTËSIMIN E A1/A1Z


Read more…

Share This:

DITA E ORIENTIMIT NË KUB !


Read more…

Share This:

ORARI I VITIT TË RI AKADEMIK 2020-2021


Read more…

Share This:

NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR MATURANTËT !!!


Read more…

Share This:

Shpallen Fituesit e Raundit të III-të në Kolegjin Universitar të Biznesit


Read more…

Share This:

NJOFTIM! Kalendari i Provimeve i Shtyrë Vjeshtë 2020


Read more…

Share This: