Leksion i hapur me Prof. Dr. Valentina Duka


Në kuadër të festave të Nëntorit, Kolegji Universitar i Biznesit mirëpriti në ambjentet e tij  Prof. Dr. Valentina Duka, e cila mbajti një leksion të hapur me temë “Shpallja e Pavarësisë së Shqipërisë dhe Formimi i Shtetit Shqiptar” me studentët dhe pedagogët e KUB.

Takimi u ndoq me interes të lartë dhe u shoqërua me pyetje dhe diskutime të shumta.

Faleminderit Prof. Dr. Valentina Duka për kohën dhe leksionin tuaj!

 

75327055_2543143009263485_3737801765878235136_o75567453_2543143385930114_4687753887854100480_o

Share This: